Import personal asia

Agricultura

Agricultura Asiei, traditional axata pe cresterea nomada a animalelor, s-a diversificat datorita irigatiilor, cultura plantelor capatand o pondere mai mare.
INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a muncitorilor calificati si necalificati in industria agricola.

Auto

Asia găzduiește aproape cinci sute de milioane de vehicule, înregistrând o creștere rapidă a vânzărilor de autoturisme, menținând în același timp o populație de vehicule în vârstă îmbătrânită.

INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a muncitorilor calificati si necalificati din industria auto: mecanici auto, tinighigii, vopsitori si alti specialisti auto asiatici.

Constructii

Piata constructiilor este o afacere in continua dezvoltare pe intreg continental asiatic, intrucat țările din regiune, cu economii inca slab dezvoltate, își construiesc drumul către un viitor mai interconectat. De la redezvoltările masive pentru a redobandi o infrastructura mai buna în aglomerarea centrelor de transport până la proiecte noi, concepute pentru a deschide centrele comerciale regionale pe piețele globale, tarile asiatice prioritizeaza investitiile în lucrari de constructii si infrastructură pentru a ajuta la creșterea economică în economiile emergente din regiune.

INTEGER JOBS importa muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni) si necalificați, maistrii

FMCG

INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a muncitorilor calificati si necalificati in manipularea marfurilor si prepararea comenzilor.

Horeca

Horeca este un acronim folosit pentru a descrie industria ospitalitatii, Hoteluri, Restaurante, Cafenele.

INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a bucatarilor profesionisti, ospatarilor, patiserilor, barmanilor, personalului hotelier.

Tricotaje

INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a personalului calificat precum: confectionere, tricoteze, mecanici utilaje.

SPA

INTEGER JOBS asigura servicii de recrutare a personalului calificat precum terapeuti SPA, maseuri, coafori, manichiurist, pedichiuriste.