Modalitati de selectie a fortei de munca din Asia

Recrutarea muncitorilor calificati/necalificati se va face de catre Agentia de Recrutare partenera a Integer jobs Consulting in Asia. Recrutarea agentiei din Asia se va finaliza cu prezentarea unor liste scurte in care sunt mentionati candidatii pe care i-au selectat recruiterii asiatici din randul aplicantilor. A fost asadar realizata o prima selectie preliminara de catre partenerul din Asia, in functie de specificatiile transmise de Angajator prin Scrisoarea de Comanda.

Odata cu lista scurta, Agentia din Asia transmite catre Integer Jobs cv-urile persoanelor selectate si o rezolutie de interviu in care detaliaza desfasurarea interviului preliminar. Integer Jobs verifica documentele si rezolutiile de interviu, informeaza Angajatorul si stabileste un interviu online, prin Skype, intre Angajator si candidatii selectati. Firma partenera din Asia va asigura participarea tuturor candidatilor selectati la interviul online. Un consultant dedicat din cadrul Integer Jobs va asista si va consilia Angajatorul in tot procesul de selectie.

Ulterior selectiei realizate in baza interviurilor video pe skype, pentru munictorii calificati vor fi organizate probe de lucru in Asia, iar inregistrarea video va fi transmisa catre Integer Jobs pentru a fi analizata de catre Angajator.

In conditiile in care Angajatorul are nevoie de un numar mare de angajati calificati(peste 50), recomandarea noastra este ca selectia sa fie realizata in tara de origine a candidatilor. Agentia partenera Integer Jobs din Asia va facilita organizarea acestui process.

Prin urmare, selectia muncitorilor asiatici este realizata de catre Angajator, cu sprijinul si consilierea permanenta a Consultantului Integer Jobs dedicat proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *